Trainingaanbod

Voorbeelden van trainingen met dans:

'De dynamiek van de elementen
Verken op een lichte en luchtige manier de kwaliteiten en de kracht van het team. Aarde, water, vuur en lucht, elk team heeft ze nodig om optimaal te functioneren. Waar ligt de kracht, maar ook waar liggen mogelijkheden voor ontwikkeling?

'Kernkwaliteiten in beweging
Met behulp van dans en beweging onderzoeken de deelnemers hun kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Om uiteindelijk te komen tot één uitgewerkt kernkwadrant. We maken daarbij gebruik van de theorie van Daniël Ofman.

 

Voorbeelden van trainingen zonder dans:

''Hart voor je werk - zorg voor jezelf'
Gericht op medewerkers in de zorg. Medewerkers staan stil bij de balans tussen de eigen behoefte en die van hun cliënten.

''En nu jij!
Training ter verbetering van het zelfvertrouwen en de weerbaarheid.
Praktische, ervaringsgerichte training waarin deelnemers leren beter voor zichzelf op te komen en hun grenzen en balans te bewaken

'Ken je kwaliteiten'
Deelnemers ontdekken op een speelse manier hun kwaliteiten en werken één kwaliteit uit tot een kernkwadrant. Hoe verhouden de kernkwadranten van alle teamleden zich tot elkaar?.

 

'Ik vond het een (h)eerlijke training, waarin je leert om goed naar jezelf te kijken met soms een verrassend effect.'
Chantal, deelnemer 'Ken je kwaliteiten'

 

'Heel spannend om met je collega's te dansen. Je leert elkaar wel op een heel andere manier kennen en zien. Maar juist het dansen op elke keer andere ritmes maakt de dynamiek in ons team heel helder. Het was spannend, maar had het voor geen goud willen missen. Een aanrader'
Henk, deelnemer 'Dynamiek van de elementen'

 

 

 

 

 

 

 

 

UIteraard is het mogelijk een trainingen op maat te maken. Neem hiervoor contact op.