InEssence

InEssence is de coachingspraktijk van Caroline Renette. "De basis voor InEssence legde ik met de opleiding Coaching & Counseling aan het Europees Instituut/De Baak en de masteropleiding Oplossingsgerichte Coaching aan de Fontys Hogeschool. Aanvullend volgde ik diverse trainingen op het gebied van creatieve, intu´tieve en lichaamsgerichte technieken.

Mijn passie voor dans bracht mij op het pad van Jaap van Manen bij wie ik de voortgezette opleiding tot DansCoach volgde. En bij het Gadaku Instituut leerde ik het psycho-fysieke Rots en Water programma dat gericht is op het vergroten van assertiviteit en zelfvertrouwen.

Al deze opleidingen leiden uiteindelijk tot een uniek aanbod. Een mix van methoden. Niet in een hokje te stoppen. En dat is precies wat bij mij past. Mijn grondhouding is intu´tief en empatisch. Wat betekent dat ik op een natuurlijke manier aanvoel wat nodig is. Dat betekent echter niet dat ik het denken uitschakel. Ook ik verbind denken en voelen met elkaar. In mijn visie de beste manier op tot een goed resultaat te komen. Want dat is waar het uiteindelijk om draait."

'Ieder mens is uniek en bijzonder en levert daardoor zijn eigen waardevolle bijdrage aan de samenleving. Ik wil graag bijdragen aan het proces waarin iemand zijn eigen authentieke kracht ontdekt en accepteert. Waardoor hij zelfbewust en vitaal in de wereld komt te staan.'