Doen wat werkt!

Workshop oplossingsgericht werken

 

Wil jij als coach/counselor je tools uitbreiden? Dan is dit een mooie kans! Deze workshop is bedoelt voor collega's die kennis willen maken met oplossingsgericht coachen.

Op deze dag maak je kennis met deze activerende vorm van coachen waarmee je je cliŽnten nog beter kunt helpen hun eigen oplossingen te vinden.

De grootste kracht van oplossingsgericht werken is dat de coach focust op wat goed gaat en wat werkt voor de cliŽnt. Dit activeert, stimuleert en motiveert. Hierbij gaat het om het stellen van de juiste vragen zodat de cliŽnt het werk doet en niet jij. Wat voor velen onder ons een valkuil is.

Zelf ben ik erg enthousiast over de mogelijkheden van oplossingsgericht coachen en ik breng dit enthousiasme graag op jou over.

 

Na de training

De workshop is informatief, interactief en praktisch. We gaan veel oefenen.

Zelf volgde ik de opleiding 'Oplossingsgerichte therapie' en de daaropvolgende Mastercourse aan het Korzybski Instituut ism de Fontys Hogeschool. Daarbij had ik het voorrecht les te krijgen van Steve de Shazer en Insoo Kim Berg, de grondleggers van deze vorm van begeleiden.

 

Praktische Informatie

Deze dag verzorg ik nu in het kader van nascholing voor studenten van de ACC en voor wie verder belangstelling heeft. Ook is het mogelijk om deze training op verzoek in te plannen. Heb je een groepje van minimaal 6 personen die willen deelnemen, neem dan contact op en we plannen datum en locatie in overleg.

 

>>> Voor de Algemene Voorwaarden klik hier

>>> Neem contact op.