Opleiding & Training

Naast mijn werk met en voor particulieren en organisaties, richt mijn werk zich de laatste jaren meer en meer op opleiding en training. Een gebied waar ik met veel passie en plezier een bijdrage lever aan de persoonlijke professionele ontwikkeling van (aankomende) collega's.

 

Supervisie

Supervisie is een individueel traject waarbij methodisch wordt ingegaan op jouw persoonlijke leervragen ten aanzien van jouw werk. Het is een vorm van reflecteren op je eigen werkstijl.

Supervisie en intervisie vormen een belangrijke component in jouw ontwikkeling als coach/counsellor. Bij veel beroepsverenigingen is het volgen van supervisie dan ook verplicht voor registratie. Als erkend supervisor sta ik ingeschreven in het register van supervisoren bij de ABvC. Supervisie via skype is mogelijk.

Tarief

 

Nascholingen voor (aankomende) collega's

Doen wat werkt!            21 januari 2017
Kennismaken met oplossingsgericht coachen

Op deze dag maak je kennis met deze energiegevende vorm van coachen waarmee je je cliŽnten nog beter kunt helpen hun eigen oplossingen te vinden. Een informatieve, interactieve en praktische workshop.

>>>Lees meer.

'Life is not waiting for the storm to pass
It's about learning to dance in the rain'

Isabelle Beernaert

 

Opleiding DansCoaching

Als trainer bij de Opleiding DansCoaching combineer ik coaching met mijn passie voor dans. Een inspirerende en creatieve vorm van coaching die niet meer uit mijn leven is weg te denken.
Op 29 september 2017 start er weer basismodule van de Opleiding voor DansCoaching

>>>Lees meer.

 

Academie voor Counselling en Coaching

Voor de ACC verzorg ik in Arnhem met veel plezier de praktijktrainingen 'Counselling en Coaching' voor het 1e nivo.

Voor (oud)studenten en voor iedereen die daar verder belangstelling voor heeft, is er op 21 januari een inspirerende workshopdag 'Doen wat werkt'.

>>>Lees meer over deze dag.

>>>Lees meer over de opleiding.