Aanpak

Elk mens is uniek. En elke vraag is ook uniek. Daarom geen standaardprotocollen, maar begeleiding op maat. De sessies zijn ervaringsgericht. Het uitgangspunt is altijd jouw beleving van de vraag. Tijdens de sessies verbinden we denken, voelen en doen met elkaar. Jouw vraag staat centraal, met jouw doel in jouw tempo en met de grenzen die jij aangeeft.

InEssence stimuleert je om eigen antwoorden en oplossingen te vinden. Dat kan door gesprekken te voeren, creatieve opdrachten te maken of visualisaties en fysieke oefeningen. Wat voor jou het beste werkt. Zodat je je bewust wordt van je eigen mogelijkheden en uiteindelijk de wereld meer vanuit je eigen kracht tegemoet treedt.

 

DansCoaching
Danscoaching is de specialisatie van InEssence. Het is dansen, bewegen en gecoacht worden in een. Een bijzondere, directe en daardoor zeer krachtige methode om snel tot de kern te komen. Daar waar het 'hoofd' graag redeneert, analyseert en wegstopt, geeft het lichaam haarzuiver patronen en blokkades weer. Je raakt direct de kern van de vraag, komt snel tot inzichten en krijgt inspiratie om het anders te doen. DansCoaching kan zowel individueel als in een groep.

Als je kiest voor individuele DansCoaching, dan maken we daarvoor gericht een aparte afspraak.

'Een vorm van coaching anders dan anders, maar die juist door het gebruik van het lichaam zoveel in beweging kan zetten waar woorden wellicht de kern niet geheel kunnen raken. Het gaf me inzicht, lucht en een bevrijdend gevoel. '.
Manon, cliŽnt individuele danscoaching